Wat vinden anderen van Marcel

Op onze Heineken leiderschapsdag hadden we Marcel Stevens uitgenodigd als afsluiter. Hij was de hele dag aanwezig en deed zo inspiratie op om zijn muzikale afsluiting te schrijven. Wat volgde was een cabareteske samenvatting van de dag, waarbij het MT op een scherpe manier de korrel werd genomen. Alle thema’s van het jaarplan kwamen voorbij, voorzien van rake kritische noten, maar altijd respectvol en doorspekt van de nodige humor. Hij zette de zaal af en toe op het verkeerde been, dat zorgde ervoor dat iedereen weer even moest nadenken over waar we als Heineken dit jaar mee aan de slag gingen. Ik vond het een bijzondere manier om de dag te eindigen, iedereen ging opgewekt naar huis en met de belangrijkste thema’s scherp in het vizier. Het was na de leiderschapsdag het programma onderdeel waar het meest over werd gesproken (in positieve zin!).

Hanny van de Weerdt

Learning & Development Business Partner

Van interviews met klanten in ijsbaden tot hosten van een klantendag, naar roasten van onze CEO; Niets is te gek bij Marcel.
Of je nu een lied op maat wilt maken en regisseren, een reisleider nodig hebt tijdens onze trip naar Krakau met ons voltallig personeel, Marcel heeft het allemaal gedaan bij de Koning Koudetechniek. Iedere keer opnieuw lukt het Marcel dat ene moment, origineel, uniek en persoonlijk te maken. Voor onze organisatie was hij van onschatbare waarde tijdens ons meerdaags jubileum event, ons personeelsfeest, onze klantendag en onze buitenlandse reis. Hij ademt onze ‘Koning’ cultuur en hoort by the family.

Marlijn de Koning

Koning Koudetechniek

Marcel heeft oog voor de mens, maakt van elk event een feestje en zorgt ervoor dat de boodschap écht binnenkomt bij onze medewerkers. We hebben hem bij AAE al meerdere keren ingezet omdat hij met zijn creativiteit, out-of-the-box denken en inlevingsvermogen onze events net dat beetje extra te geven dat het nodig heeft. Zo wist hij bijvoorbeeld als ‘Mister Green Monday’ vanuit een hoogwerker op ‘Blue Monday’ onze 500 medewerkers allemaal te enthousiasmeren. Altijd out-of-the-box, net even anders, vol humor en beleving en in de uitvoering altijd precies raak!

Manon Pijnenburg

CEO AAE

We vroegen Marcel onze leiderschapsdag af te sluiten. Hij was de hele dag aanwezig om een goed beeld te krijgen van de dag. Zijn afsluiting was een groot succes. De zaal lag plat. Op een heel respectvolle manier nam hij het onderwerp en sprekers op de hak. Op een manier waarop hij de dag nauwkeurig wist samen te vatten, maar met humor ook een spiegel wist voor te houden. Met die dag geschreven liedjes speelde hij knap in op het thema van de dag. Het was niet alleen leuk, hij versterkte ook het effect van de dag. Door zijn vrolijke afsluiting blijft de dag beter hangen in het geheugen van de deelnemers.

Wilbert Paulissen

Politiechef Oost-Brabant

Op een leuke en humoristische wijze heeft Marcel de uitreiking van de rabobank Clubkas campagne voor de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen verzorgt. Ruim 600 vertegenwoordigers van diverse lokale clubs konden genieten van een avond vol humor met een prachtige muzikale afsluiting op de piano. Dank je wel Marcel!

Laura Vellinga

Marketing en communicatie Rabobank

Ik vraag Marcel regelmatig als presentator voor en event. Hij weet als geen ander van elke bijeenkomst een feestje te maken. Wat hem echt onderscheidt is zijn vermogen om met zijn creativiteit en zijn enthousiasme snel op de situatie in te spelen, en zo het publiek te vermaken. Zijn presentatiestijl is levendig en innemend, wat ervoor zorgt dat zowel de geïnterviewden als het publiek zich op hun gemak voelen.  Ik het voortraject denkt Marcel actief mee en zijn creativiteit zorgt voor originele en verfrissende ideeën die de bijeenkomst tot een hoger niveau tillen. Marcel zorgt ervoor dat elke bijeenkomst een onvergetelijke ervaring is voor opdrachtgever en publiek. Kortom; als je opzoek bent naar een entertainer die met flair en plezier waarde toevoegt aan je bijeenkomst, bel dan Marcel.

Heidi Geven


Interim marketing en communicatie

Met Marcel is het altijd een feestje om samen te werken. Humor, maatwerk én goed voorbereid, zaken die wij belangrijk vinden!

Wouter Berkhout

Van Hoof Produkties

Dankzij de liedjes van Marcel komen onze belangrijke onderwerpen eens op een andere manier bij onze inwoners onder de aandacht. We hebben gezien dat de filmpjes veel worden bekeken en gaan in de toekomst zeker vaker samenwerken.

Joletta Noomen


Senior communicatieadviseur Waterschap Aa en Maas

Marcel; Dagvoorzitter, presentator, cabaretier, zanger en muzikant. 
Al 3 jaar bij ons een vaste waarde tijdens ons Nieuwjaars event. Niet alleen in de uitvoering, maar ook in de voorbereiding.
 Een groot podiumdier in de kleinkunst.

Chris Reef

CEO REEF

Op een leuke en humoristische wijze heeft Marcel de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne verzorgt. Ruim 600 vertegenwoordigers van diverse lokale clubs konden genieten van een avond vol humor, met een prachtige muzikale afsluiting op de piano. Dank je wel Marcel.

Laura Vallenga

Senior & Comunicatie manager RABO Bank

Marcel heeft verscheidene malen de jaarlijkse roadshows van Beter bed gepresenteerd. Dit deed hij altijd met veel enthousiasme en verschillende kwinkslagen.
Met een scherpe blik gaf hij op het einde een humoristische samenvatting waarbij de inhoud nogmaals voorbij kwam. Zo wist hij alle filiaalleiders te boeien, een aantal zaken te relativeren en de boodschap van de dag te versterken. Alle collega’s gingen daarna met een grote glimlach naar de borrel en er werd nog lang over nagepraat. 
Missie geslaagd!

Ernst de Vos

District manager Beter Bed

Ontwapenende en verrassende opening, humorvol tussendoortje bij de sprekers, attente programma-leider, zeer muzikaal cabaretesk intermezzo en spitsvondige samenvattende dagvoorzitter, kortom we hebben genoten van de bijdrage van Marcel aan onze bijeenkomst met politie-senioren.

Pieter van Bokhoven

Voorzitter ExCops

Marcel heeft tijdens een Deloitte event voor 300 collega’s op zeer humoristische wijze het hoofdprogramma geobserveerd en ons in zijn eigen woorden teruggegeven. 
Marcel kan met zijn ontregelende humor op een ludieke manier zaken uitvergroten en mensen aan het lachen maken. Hij is net alleen grappig maar ook fijn om mee samen te werken.
Echt een aanrader als je een mix zoekt tussen het bespreken van serieuze zaken en vermaak.

Sloerd Roset

Directeur Deloitte

Ontzettend leuke, afwisselende en humoristische afsluiting door Marcel tijdens onze Galapagos Benelux teammeeting. Knap dat je virtueel ook de mensen mee krijgt en een heerlijke lach brengt. Voor herhaling vatbaar. Marcel bedankt en hopelijk tot een volgende keer.

Manuela Levendig

Commercial directeur Alfasigma

Weer heerlijk samengewerkt met Marcel. Vol humor, maar ook serieus meedenkend over opbouw van programma. Een dagvoorzitter die in verbinding met zaal een event samen met jou vormgeeft.

Elvira Lindelauf

Marketing en Communicatie

Marcel heeft een talent om mensen te binden en verbinden. Zowel met microfoon als ukelele weet hij de handen op elkaar én de lippen van elkaar te krijgen. Marcel luistert naar je als klant en help je mee om je eventdoelstellingen te vertalen naar een programma dat impact heeft, en waar nog lang over nagepraat wordt.

Ragna van de Burgt

Head of Organizational Development Cordstrap

Fontys Hogescholen heeft, met het oog op de altijd veranderende wereld, het programma docentprofessionalisering ontwikkeld. Hiermee willen ze docenten en leidinggevende, wendbaarder, flexibeler maken. Hiervoor werd een film geproduceerd waarbij Marcel de hoofdrol voor zijn rekening nam. In die rol (als antiheld) komen alle kwaliteiten van Marcel bij elkaar. Hij maakt dit serieuze onderwerp op zijn humoristische manier toegankelijk voor docenten en hun leidinggevende.
Hij is rap van tong, hilarisch en gevat. Is een kei in improviseren en weet hoe hij zijn rol het beste kan neerzetten. Kortom: Wij en onze klant werden erg blij van Marcel.

Saskia Smulders

Projectmanager Happy Horizon