Ja, ik wil!

Een uniek verhaal

Marcel is dus een echte (beëdigde en officiële… ja ja ) Babs; buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand met een vast dienstverband voor de gemeente Helmond en daarmee bevoegd om overal in Nederland wettelijk rechtsgeldige huwelijken te voltrekken.

Wanneer jullie op zoek zijn naar een persoonlijke, mooie en humoristische ceremonie waarbij jullie verhaal verteld wordt, dan ben ik jullie Babs. Want iedereen heeft een uniek verhaal.

Ik neem hiervoor ruim de tijd, met een ceremonie van zeker zo’n 45 minuten, waarbij ik (vaak onverwacht) afsluit met een eigen geschreven lied op maat.

Ja, ik wil!

Ik ben dus niet zomaar een Babs; met mijn achtergrond (en dagelijks werk) als cabaretier/entertainer zorg ik ervoor dat jullie ceremonie vooral heel persoonlijk is.
Ik duik dus in jullie leven en vertel jullie verhaal met de nodige humor, maar het is geen conference; jullie gaan tenslotte trouwen, een van de mooiste dagen in je leven.

De bruidsparen die ik inmiddels in de echt met elkaar heb verbonden waren allemaal enthousiast en belangrijker nog; ze zijn ook allemaal nog gewoon bij elkaar; 100% garantie dus 😉

Dus van mijn kant; ja, ik wil!!